Saras dagbog

Saras dagbog

Dagbog Sara

Sara fortæller her om sit liv hvor hun blandt andet går spor både i træning og på prøver.

En skadet Sara.

Mine spor oplevelserPosted by Ida Jensen 19 Jun, 2012 20:16:33

smileySara har haft det rigtig skidt efter sportræningen. Havde det ikke været for, at hun ikke skreg af smerte, så havde jeg troet, at hun havde fået en discusprolaps i nakken. Hun havde svært ved at gå, og tydeligt meget smerteplaget, total trist. Vi håbede, at det ville gå over efter et par dage, men tilstanden syntes uændret. Bodil forsøgte at smertedæmpe med Metacam i fuld dosis, dog uden dette hjalp. Det er svært at se sin lille "pige" bare ligge hen det meste af døgnet, og med svære problemeri at gå. Hun valgte selv at blive i stuen om natten, hvor hun ellers er med mig på værelset på 1. sal. Hun havde heller ikke besørget stort over 3 dage.

Beslutningen blev, at Sara skulle til kiropraktor. Bodil skrev e.mail til Maja Guldborg i Førslev søndag aften og allerede efter et par timer, skrev Maja, at vi kunne komme med Sara mandag morgen.

Der syntes at være en lille bedring hen over søndag aften og mandag morgen, men Bodil holdt fast i, at Sara skulle til kiropraktor. Det måtte være Metacammen, der begyndte at virke bedre.

Først skulle Sara gå frem og tilbage for at Maja kunne vurdere problemet. Herefter skulle hun tjekkes med refleksreaktion i benene og ved kik i øjnene. Herefter begyndte Maja at behandle Sara. Sara er kendt med disse behandlinger, da hun jo har prøvet det før, så meget hurtigt kunne man se en lettelse i hende øjne. Efter kiropraktisk behandling af hele bevægeapparatet, fik Sara akupunktur, som tidligere er prøvet og med rigtig godt resultat. Maja oplyste, at det var godt vi kom med Sara, da hun har været ude for en seriøs og fatal skade. Hele den venstre side var skæv, og det ville kræve, at vi de følgende dage skulle lave bestemte øvelser morgen og aften. Udover dette skulle Maja have en melding retur på status efter 10 dage. Nævnte mhp. evt. flere behandlinger.

Sara har fået det noget bedre, men slet ikke godt nok. Hun er tydeligt stadig meget stiv i nakken, går tungt på forbenene og ikke noget med løb. Humøret er heller ikke i top. Disse meldinger skal Maja have i morgen, så jeg regner med, at Sara skal i behandling igen.

Disse forhold betyder, at vi har måtte melde Sara fra til championatprøven i juli. Vi tør ikke løbe an på, at Sara kan genvinde funktionsevnen optimalt og i så god tid, at vi kan få trænet hende klar til prøven. Vi kan se på de gamle hunde, som pga. slid i kroppen, at de får smerter og humper rundt, når de har gået et spor. Det må være noget med den måde de går på med næsen i skovbunden. Det er rigtig øv, da Sara er en rigtig dygtig sporpige, men vi regner med, at hun bliver klar igen og der kommer jo altid en prøve på et andet tidspunkt. Det vigtige er, at hun helbredmæssigt får det bedre.