Saras dagbog

Saras dagbog

Dagbog Sara

Sara fortæller her om sit liv hvor hun blandt andet går spor både i træning og på prøver.

Dumt spor.

Mine spor oplevelserPosted by Ida Jensen 08 Jun, 2012 21:40:01

Havde lagt et 1000 meter spor forleden til Sara. Hun blev vældig glad, da hun så sportasken blive pakket, og at hun blev kaldt ud til bilen.

Sporet var afmærket godt, men da vi skulle gå sporet, gik det galt fra start. Sara var ukoncentreret, og da der samtidig var masser af friskfært i området, så havde jeg mine problemer med at fastholde hendes koncentration på et spor, vi faktisk ikke vidste hvor var. Mange afmærkninger var væk ? Jeg måtte derfor overlade opgaven til Sara. Vi dinglede afsted og ramte periodevis nogle steder, jeg kunne genkende. Da vi endelig nåede frem til sporslut, "fangede" Sara slet ikke færten fra kloven, men måtte hjælpes meget. Det var ikke et successpor, og vi vidste det begge.

Næste dag fandt jeg ud af, hvorfor Sara var ligeglad med spor. Hun havde mange smerter i nakken og den ene skulder, og rigtig rigtig ked af det. Vi har forsøgt at smertedæmpe dette i håb om, at det kunne hjælpe, men det syntes at være blevet værre. Vi har nu bestilt tid til kiropraktor, og håber på en tid først i næste uge. Trist at se sin ellers glade hund, være rigtig ked af det og bare være så stille og ligeglad med alt omkring hende.